Metų CEO 2016

Renkame internautų simpatijų metų CEO

{{couple.left.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

ar
{{couple.right.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

Teisininkų komentaras

{{couple.left.competitor.name}}

Balsavo
Nugalėtoją paskelbsime
Balsuoti Po . Po .
Ačiū!
AR

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Metų CEO 2016

Apie konkursą

„Verslo žinios“ drauge su partneriu banku „Nordea“ jau šeštus metus renka Metų CEO - vadovą, sukūrusį daugiausiai vertės akcininkams, darbuotojams ir visuomenei. Kas taps kapitonu, tiksliausiai manevruojančiu verslo laivą, paaiškės iškilmingame renginyje, kuris vyks š. m. birželio 15 dieną. Metų CEO išrinks „Verslo žinių“ redaktorių komisija. Skaitytojų nuomonė taip pat labai svarbi. Todėl čia kviečiame jus balsuoti už vadovą ar vadovę, kuris, jūsų nuomone, yra verčiausias tapti vz.lt lankytojų išrinktu Metų vadovu.

Dalyviai

photo
Balsavo
Etapas
Ačiū, kad balsavote!

Taisyklės

Kas keletą dienų balsavimas atsinaujins pašalinus balsavimo poroje mažiau balsų surinkusius vadovus, kol galiausiai liks tik du pretendentai. Balsavimas internete bus stabdomas birželio 15 d., o laimėtojas paskelbtas ir apdovanotas tądien vyksiančiame iškilmingame renginyje.

Balsuoti galite tik prisijungę savo VŽ premium vartotojo vardu arba „Facebook“ paskyros vartotoju. Kiekviename etape galite balsuoti už tiek pretendentų, kiek jų pateks į kitą etapą. Pvz.: jeigu šiame etape yra 8 dalyviai, o į kitą etapą patenka keturi - Jūs galite balsuoti ne daugiau kaip už 4 balsavimo dalyvius. Jeigu norite, galite balsuoti už mažiau pretendentų, pavyzdžiui tik už tris.

Prasidėjus kiekvienam naujam etapui, galite balsuoti iš naujo.

Kontaktai

Jei turite klausimų, prašome kreiptis:

Agnė Ranonytė, rubrikos „Verslo valdymas“ redaktorė
[email protected]
Tel.: +370 5 252 6366