Geidžiamiausias darbdavys 2016

{{couple.left.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

ar
{{couple.right.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

Teisininkų komentaras

{{couple.left.competitor.name}}

Balsavo
Nugalėtoją paskelbsime
Balsuoti Po . Po .
Ačiū!
AR

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Geidžiamiausias darbdavys 2016

Apie konkursą

Geidžiamiausio darbdavio rinkimai – tai kasmet nuo 2004 m. „Verslo žinių“, kartu su darbo paieškos portalu cv.lt organizuojamas konkursas. Geidžiamiausi darbdaviai renkami dviejų įmonių kategorijose – tarp mažų ir vidutinių įmonių (turinčių iki 250 darbuotojų) ir didžiųjų bendrovių (turinčių daugiau kaip 250 darbdavių). Pretendentus į geidžiamiausio darbdavio titulą siūlo portalų vz.lt ir cv.lt skaitytojai.

Dalyviai

photo
Balsavo
Etapas
Ačiū, kad balsavote!

Taisyklės

Konkursas susideda iš II etapų.

I-ojo etapo metu, kuris šiemet vyko gegužės 11-23 dienomis, kiekvienas norintis gali įvardinti dvi bendroves, kuriose norėtų dirbti. Savo pasirinkimą kviečiama pagrįsti pasirenkant vieną iš keturių kriterijų, kuris labiausiai lėmė nurodant konkrečia įmonę: konkurencingas atlyginimas, įdomus ir prasmingas darbas, motyvacijos ir karjeros sistemų skaidrumas bei geras darbdavio įvaizdis. Kriterijai, pagal kuriuos darbdavius renkasi kandidatai, buvo nustatyti prieš metus specialios vz.lt skaitytojų apklausos metu.

II-asis konkurso etapas prasidėjo gegužės 25 d. Jo metu naujam internetiniam balsavimui skelbiama 16 darbdavių, dažniausiai paminėtų I-ojo etapo metu.

Šio balsavimo metu kas keleta dienų balsavimas atsinaujinus pašalinus po 4 mažiausiai balsų surinkusius darbdavius, kol galiausiai kiekvienoje kategorijoje liks tik po du. Internetinis balsavimas bus stabdomas birželio 9 d., o laimėtojai paskelbti ir apdovanoti tądien vyksiančioje „Verslo žinių“ organizuojamoje Personalo vadovų konferencijoje.

Balsuoti galite tik prisijungę savo VŽ premium vartotojo vardu arba Facebook paskyros vartotoju. Kiekviename etape galite balsuoti už tiek pretendentų, kiek jų pateks į kitą etapą. Pvz.: jeigu šiame etape yra 8 dalyviai, o į kitą etapą patenka keturi - Jūs galite balsuoti ne daugiau kaip už 4 balsavimo dalyvius. Jeigu norite, galite balsuoti už mažiau pretendentų, pavyzdžiui tik už tris.

Prasidėjus kiekvienam naujam etapui, vartotojai gali balsuoti iš naujo.

Kontaktai

Jei turite klausimų, prašome kreiptis:

Jolita Mažeikienė, rubrikos "Personalas" redaktorė
[email protected]
Tel.: +370 5 252 6366