Geidžiamiausias darbdavys 2017 (virš 250 darb.)

{{couple.left.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

ar
{{couple.right.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

Teisininkų komentaras

{{couple.left.competitor.name}}

Balsavo
Nugalėtoją paskelbsime
Balsuoti Po . Po .
Ačiū!
AR

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Geidžiamiausias darbdavys 2017 (virš 250 darb.)

Apie konkursą

Geidžiamiausio darbdavio rinkimai – tai kasmet nuo 2004 m. „Verslo žinių“, kartu su darbo paieškos portalu cv.lt organizuojamas konkursas. Geidžiamiausi darbdaviai renkami dviejų įmonių kategorijose – tarp mažų ir vidutinių įmonių (turinčių iki 250 darbuotojų) ir didžiųjų bendrovių (turinčių daugiau kaip 250 darbdavių). Pretendentus į geidžiamiausio darbdavio titulą siūlo portalų vz.lt ir cv.lt skaitytojai.

Dalyviai

photo
Balsavo
Etapas
Ačiū, kad balsavote!

Taisyklės

Konkursas susideda iš dviejų etapų.

I-ojo etapo metu, kuris šiemet vyko gegužės 2-16 dienomis, kiekvienas norintis galėjo įvardinti dvi bendrove (mažą ir didelę), kuriose norėtų dirbti.

II-asis konkurso etapas prasidėjo gegužės 22 d. Į jį pateko po 16-a mažų ir didelių darbdavių, kurie buvo dažniausiai paminėti I-ojo etapo metu.

II-ajame etape, panašiai kaip sporto varžybose, finalininkai bus suskirstyti į poras ir dėl skaitytojų balsų rungsis dvikovose. Kas savaitę atkris po pusę darbdavių, kurie surinko mažiau balsų už savo varžovus, ir balsavimas bus atnaujinamas, kol paaiškės varžybų nugalėtojai.

Iš viso, vyks keturi balsavimai: aštunfinalis, ketvirtfinalis, pusfinalis ir finalas. Balsuoti galite kiekviename iš šių turų. Savo balsais galite nuspręsti, kuris iš kiekvienos dvikovos dalyvių jums atrodo vertesnis geidžiamiausio darbdavio vardo.

Balsuoti antrame etape galite tik prisijungę prie VŽ Premium arba vienos iš siūlomų socialinių tinklų paskyrų.

Internetinis balsavimas bus stabdomas birželio 15 d., o laimėtojai paskelbti ir apdovanoti tą pačią dieną „Verslo žinių“ organizuojamoje Personalo vadovų konferencijoje.

http://konferencijos.vz.lt/personalas/

Kontaktai

Jei turite klausimų, prašome kreiptis:

Greta Jankaitytė, rubrikos "Vadyba" redaktorė
[email protected]
Tel.: +370 5 250 7142