Metų CEO 2017

Renkame internautų simpatijų metų CEO

{{couple.left.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

ar
{{couple.right.competitor.name}}
Balsuoti Po .
Ačiū!

Nuomonė

Teisininkų komentaras

{{couple.left.competitor.name}}

Balsavo
Nugalėtoją paskelbsime
Balsuoti Po . Po .
Ačiū!
AR

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Balsavo
Balsuoti Po .
Ačiū!

Metų CEO 2017

Apie konkursą

Septintus metus „Verslo žinios“ kartu su banku „Nordea“ rengia projektą „Lietuvos verslo lyderiai“, kurio metu apdovanojamas „Metų CEO“ - vadovas, sukūręs daugiausia vertės akcininkams, visuomenei ir darbuotojams. Dabar portale vz.lt startuoja balsavimas, po kurio paaiškės, kurį vadovą palankiausiai vertina skaitytojai. Balsavime dalyvauja 16 vadovų.

Atrankos kriterijai

„Metų CEO“ renkamas etapais. Pirmiausia iš kasmet „Verslo žinių“ sudaromo didžiausių šalies įmonių tūkstantuko sąrašo atrenkamos bendrovės, kurios 2015 m. baigė pelningai ir kurių vadovas įmonei vadovauja bent 2 metus, t. y. nuo 2015 m. pradžios.

Antrajame etape bendradarbiaujančios organizacijos (Ūkio ministerija, „Nasdaq“, Lietuvos laisvosios rinkos institutas (LLRI), ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, Žinių ekonomikos forumas (ŽEF), VŽ, Bendrovių valdysenos institutas Baltijos šalyse (BICG), Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) iš tūkstantuko sąrašo, pagrįsdamos savo nuomonę svariais argumentais, pateikė po 3 kandidatus. Sąrašas dar papildytas įmonėmis, kurios Sektorių lyderių rinkimuose pirmavo pagal pajamas, pajamų augimą, pelną, pelno augimą ir pelningumą. Sudėjus bendradarbiaujančių organizacijų pasiūlytus vadovus bei sektorių lyderius, 31 kandidatas keliavo į kitą etapą.
Trečiajame etape atrinktų įmonių prašyta pateikti naujausius (2016 m.) finansinius veiklos rodiklius. Taip pat šiame etape vertintas bendrovių vidutinis darbuotojų atlyginimas, palygintas su sektoriaus vidurkiu.
VŽ redakcija įvertino kandidatus, jų nuopelnus akcininkams, darbuotojams, visuomenei. Susumavus redakcijos balsus, 16 finalininkų toliau varžosi portale vz.lt. Čia skaitytojai gali pareikšti savo nuomonę ir išrinkti labiausiai imponuojantį vadovą (-ę).
Aukščiausiai redakcijos įvertinti 5 vadovai pateks į paskutinį rinkimų etapą, po kurio paaiškės „Metų CEO“. Nugalėtojas bus apdovanotas iškilmingame renginyje Valdovų rūmuose birželio 21 dieną.

Dalyviai

photo
Balsavo
Etapas
Ačiū, kad balsavote!

Taisyklės

Kas keletą dienų balsavimas atsinaujins pašalinus balsavimo poroje mažiau balsų surinkusius vadovus, kol galiausiai liks tik du pretendentai. Balsavimas internete bus stabdomas birželio 21 d., o laimėtojas paskelbtas ir apdovanotas tądien vyksiančiame iškilmingame renginyje.

Balsuoti galite tik prisijungę savo VŽ premium vartotojo vardu arba „Facebook“ paskyros vartotoju. Kiekviename etape galite balsuoti už tiek pretendentų, kiek jų pateks į kitą etapą. Pvz.: jeigu šiame etape yra 8 dalyviai, o į kitą etapą patenka keturi - Jūs galite balsuoti ne daugiau kaip už 4 balsavimo dalyvius. Jeigu norite, galite balsuoti už mažiau pretendentų, pavyzdžiui tik už tris.

Prasidėjus kiekvienam naujam etapui, galite balsuoti iš naujo.

Kontaktai

Jei turite klausimų, prašome kreiptis:

Agnė Ranonytė, rubrikos „Verslo valdymas“ redaktorė
[email protected]
Tel.: +370 5 252 6366